fimasoft. simple tracking solution.

Meet Penguin

Porsche Inter Auto România – Loredana Matei – Marketing & PR Manager

“La lansarea Porsche Cayenne in Romania, in 2017, am cautat o solutie care sa asigure un management eficient al gestionarii participantilor la eveniment, utilizand tehnologie de ultima generatie, pe un infrastructura suport care sa asigure siguranta datelor si confidentialitatea necesara pentru un astfel de target grup. Solutia digitala de Event Management dezvoltata de echipa Fimasoft ne-a oferit exact ceea ce cautam: înregistrarea automata a participanților, generarea invitatiilor cu QR code si citirea acestora utilizand telefoanele mobile, raportarea corecta si în timp real a prezenței participantilor la eveniment. Acesta a fost începutul colaborarii Porsche Inter Auto Romania cu Fimasoft, o colaborare extinsa pe parcursul anilor ce au urmat pe mai multe proiecte. De fiecare data colaborarea a functionat excelent, echipa Fimasoft fiind un partener profesionist ce raspunde aproape instantaneu solicitarilor si ofera solutii digitale de ultima generatie adaptate nevoilor noastre. ”

Best Business Travel SRL – Mihai Tecu – Director General Adjunct

“ Pentru a face saltul de la concept, la o linie de business inovativa, Best Business Travel (BBTR) s-a bazat pe colaborarea cu compania Fimasoft SRL pentru solutiile in domeniul tehnologiei informatice. Succesul obtinut la organizarea evenimentului Microsoft Summit se bazeaza pe utilizarea solutiei integrate de management evenimente si campanii dezvoltata de Fimasoft SRL, solutie care ne ofera:

• Generarea si managementul campaniilor de evenimente;

• Importul automatizat al listelor de participant;

• Solutie de notificari (mail/sms);

• Rapoarte complexe cu privire la campanii/ evenimente;

• Raportari in timp real pe parcursul unei campanii/eveniment

• Personalizarea campaniilor /invitatiilor/ ecusoanelor,

• Preluarea feedback-ului clientilor.

Tehnologia joacă un rol relevant în dezvoltarea unei companii, iar BBTR recomanda cu incredere colaborarea cu echipa Fimasoft SRL. ”

Do you have a business that needs an upgrade?

Start with an audit and finish with a new digital experience for you and your customers.